До Била Славия зелена 155 СМ6204...Като се връщах от маркиращия център на Житница минах покрай една 164 бордо спряла до гараж Земляне.Номера не запомних, но знам , че е форумска.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщениеДнес се поздравихме с един колега на ул. Оборище. По спомен черна 155. Да си признава.
Аз бях,ама на Черковна беше
И 156цата на Морфей от Ситняково към Телевизионната кула към 16,30 някъде.Last edited by soldier81; d.m.y г., 17:30.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеАз бях,ама на Черковна беше
И 156цата на Морфей от Ситняково към Телевизионната кула към 16,30 някъде.Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеКюстендилска 155 с флагче на задна щора и клубна лепенка на номера, засякохме се за малко на Яворов - той отклони за ЦариградскоWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Колегата Highvoltage отново засечен - днес към 12:00 да излиза от ул.Одрин на бул.Сливница
П.п.За пореден път се изумявам какъв звук вадят 6-цилиндровите алфиThe new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
ex Fiat Uno Turbo
Comment
-
Я да си признава кой беше колегата с счервената 156 на светофара на караулката за <--> К брод?Last edited by kaloiannnnn; d.m.y г., 12:23.LUXURY FUNEBRI CARS
Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaloiannnnn Покажи съобщениеЯ да си признава кой беше колегата с счервената 156 на светофара на караулката за <--> К брод?
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеКога?LUXURY FUNEBRI CARS
Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaloiannnnn Покажи съобщение14:00 и малко поздравихме се!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bubuto Покажи съобщениеДнес на ул "Милин камък" в Лозенец засякох една легенда 155 сива на цвят с огромни подозрения, че принадлежи на "WhitePower"!!!Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
Comment